Overleg gebruiker:Bakel123

Uit Erfgoedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Re: uw bericht op de overlegpagina van Esther van der Linden

Dat mag, de afbeeldingen zijn vrij van auteursrecht. In sommige gevallen ziet u een bron of fotograaf vermeld staan, vermeld die dan ook, in die gevallen heeft de fotograaf of bron dat ons verzocht.

Veel plezier ermee, mocht u zin hebben om iets over erfgoed in deze geowiki te zetten dan is dat ook altijd leuk.

Groeten,

Esther van der Linden

Reactie

Re: uw bericht over licentie voor wikipedia op de overlegpagina van Esther van der Linden

Op het moment dat u wijzigingen in de site aanbrengt staat onderaan de pagina altijd dat beloofd wordt dat het materiaal vrij van auteursrecht is. Als u meer specifiek iets wilt weten dan kunt u aangeven welke afbeeldingen u specifiek bedoeld en dan kan ik de herkomst nazoeken in het gemeentearchief en u die melden.

Met vriendelijke groet,

Esther van der Linden

Ik bedoel deze afbeelding:

Ca. 721, Bakel, zo zou het huidige marktplein eruit hebben kunnen zien. De grote bossen hadden weer terrein gewonnen in Europa na de Volksverhuizingen van de 5e en 6e eeuw. Rond Bakel was het leeg en groen. Mensen hoedden hun varkens en koeien in het bos en er waren vrijwel geen schapen. Ze verbouwden veel rogge en hadden moestuintjes met allerlei kruiderijen, waarvan de meeste nu als onkruid worden gezien. De fruitbomen voor de boerderij zijn kroosjes, een pruimensoort die heel makkelijk te domesticeren is. Domesticeren betekent het kweken en veranderen van de soort door de mens, in plaats van het verzamelen van vruchten van bomen die je in het bos ziet groeien. Andere fruitbomen waren in Bakel waarschijnlijk nog niet bekend, men begon pas in de Middeleeuwen met het domesticeren van fruitbomen. Het gebouwtje op de voorgrond is een spieker, al in de prehistorie gebruikt om gewassen in op te slaan. Wat betreft de dieven op vier poten, konijnen waren er nog niet in Bakel of de rest van Nederland, maar her en der in het bos liep misschien nog wel een reuzenhert of oeros.

Kan ik toestemming krijgen om de afbeelding te gebruiken?? Mvg Bakel123 8 jul 2011 08:41 (UTC)

Dat kan. Ik heb het zelf geverfd, en u heeft mijn toestemming om het te gebruiken.

Met vriendelijke groet,

Esther van der Linden7 September

Naar aanleiding van uw bericht van 7 sept. op mijn overlegpagina. Ik ben inderdaad de auteur en mijn naam is inderdaad Esther van der Linden.

Met vriendelijke groet,

Esther van der Linden


27 September

Naar aanleiding van uw bericht van 27 september, ik heb geprobeerd te e-mailen maar hotmail herkent het adres niet en weigert een e-mail te sturen. Is er een ander adres wara ik misschien naar kan e-mailen?

Met vriendelijke groet,

Esther van der Linden

Bericht verstuurd

Beste Bakel 123, ik heb uw berict versturd onder het nieuwe e-mailadres.

Met vriendelijke groet,

Esther van der Linden