Overleg gebruiker:Gemertwiki

Uit Erfgoedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Hulp gevraagd

Hallo gemertwiki, ik heb een dringende vraag dit is in het belang voor een foto van erfgoedgeowiki voor Wikipedia NL. Het zit namelijk zo: ik ben gebruiker op deze wiki en op de Nederlandse wiki. Ik heb daar een foto nodig, de foto van de Oude Bakelsedijk. Nu heb ik deze geupload op Wikipedia maar zij willen graag een e-mail ontvangen over de toestemming omtrent de auteursrechten, nu wil ik aan jouw vragen een e-mail te versturen naar onderstaande e-mailadres:

permissions@wikimedia.org


Met deze gegevens:

Ik verklaar hierbij dat ik de auteur en/of de enige eigenaar van de exclusieve auteursrechten ben op http://commons.wikimedia.org/w/index.php?title=File:Oude_Bakelsedyk.png&action=edit&redlink=1

Ik verklaar hierbij dit werk te publiceren onder de vrije licentie CC-by-SA-3.0.

Ik verklaar dat ik eenieder het recht geef om het werk te gebruiken in een commercieel product en het te wijzigen naar behoefte.

Ik ben me ervan bewust dat ik altijd de rechten van mijn werk behoud en het recht behoud om met mijn naam vermeld te worden volgens de gekozen licentie.

Ik ben me ervan bewust dat de vrije licentie alleen auteursrechten betreft en behoud mij het recht voor om actie te ondernemen tegen eenieder die met het gebruik andere restricties schendt, zoals handelsmerkrestricties of portretrechten, dan wel gebruik voor smadelijke doeleindeinden e.d.

Ik ben me ervan bewust dat ik deze verklaring niet in kan trekken, en dat het werk permanent kan worden bewaard op een Wikimedia-project.

DATUM, NAAM VAN RECHTHEBBENDE


+++++U kunt in geval van uw eigen persoonlijke naam ook uw gebruikersnaam opgeven die u op deze site ook gebruikt (dit is slechts een tip)+++++


Bedankt voor uw hulp alvast! Mvg Bakel123 1 jan 2012 20:11 (UTC)