Overzichtskaart Helmond

Uit Erfgoedwiki
Versie door Ruben2 (Overleg | bijdragen) op 5 jun 2014 om 14:56

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken
Onderwerp:

Wiki Helmond

De aanwezige kaart bevat vele informatielagen

Dit is de wiki over het Cultureel Erfgoed in de gemeente Helmond. Deze wiki is bedoeld om het rijke verleden van de gemeente zichtbaar te maken. De gemeente en de provincie Noord-Brabant hebben hun gegevens in kaartlagen ondergebracht. Hierdoor is er al een grote hoeveelheid aan informatie op de verschillende kaarten aan te klikken. Maar er is veel meer over het verleden te vertellen. Daarom nodigen we u uit uw bijdragen te leveren in de vorm van verhalen en foto's.

Uitleg overzichtskaart

Layarinformatie op je mobiele telefoon

In deze kaart ziet u gele stippen en lijnen. Deze geven u informatie over de Historische bebouwing en bouwkunst. Daarnaast ziet u verschillende iconen. Klik op een icoon op de kaart om informatie op te vragen. In de tekstballon ziet u een korte tekst. Onderin staat een link naar de bijbehorende wikipagina. U kunt hier op klikken om uitgebreide informatie te bekijken. De getoonde iconen kunt u ook terugzien in uw smartphone: de toepassing (app) Layar kent de Augmented Reality laag Erfgoedwiki. Zo kunt ook ter plekke van deze erfgoedwiki genieten!

VVV NL app

Informatie in de app van het VVV

De landelijke app van het VVV biedt actuele en overzichtelijke vrijetijdsinformatie. In Helmond kun je binnenkort in deze app in de categorie Zien en Doen de informatie uit de wiki zien. De erfgoedwiki als bron voor meervoudig gebruik van informatie.