Overzichtskaart Veldhoven: verschil tussen versies

Uit Erfgoedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken
(Link naar Geheimen van Veldhoven)
 
Regel 3: Regel 3:
 
[[Bestand:kaartopties2.gif|thumb|right|200px|De aanwezige kaart bevat vele informatielagen]]
 
[[Bestand:kaartopties2.gif|thumb|right|200px|De aanwezige kaart bevat vele informatielagen]]
  
Dit is de wiki over het Cultureel Erfgoed in de gemeente Veldhoven. Deze wiki is bedoeld om het rijke verleden van de gemeente zichtbaar te maken. De gemeente en de provincie Noord-Brabant hebben hun gegevens in kaartlagen ondergebracht. Hierdoor is er al een grote hoeveelheid aan informatie op de verschillende kaarten aan te klikken. Maar er is veel meer over het verleden te vertellen. Daarom nodigen we u uit uw bijdragen te leveren in de vorm van verhalen en foto's.
+
Dit is de wiki over het Cultureel Erfgoed in de gemeente Veldhoven. Deze wiki is bedoeld om het rijke verleden van de gemeente zichtbaar te maken. Er is al een informatie op de kaarten te bekijken. Maar er is veel meer over het verleden te vertellen. Daarom nodigen we u uit uw bijdragen te leveren in de vorm van verhalen en foto's.
 +
De Geheimen van Veldhoven op het gebied van historie, kunst en natuur vindt u op de betreffende site: [http://www.geheimenvanveldhoven.nl/ Geheimen van Veldhoven]
  
 
== Uitleg overzichtskaart ==
 
== Uitleg overzichtskaart ==

Huidige versie van 14 jan 2014 om 09:56

Onderwerp:

Wiki Veldhoven

De aanwezige kaart bevat vele informatielagen

Dit is de wiki over het Cultureel Erfgoed in de gemeente Veldhoven. Deze wiki is bedoeld om het rijke verleden van de gemeente zichtbaar te maken. Er is al een informatie op de kaarten te bekijken. Maar er is veel meer over het verleden te vertellen. Daarom nodigen we u uit uw bijdragen te leveren in de vorm van verhalen en foto's. De Geheimen van Veldhoven op het gebied van historie, kunst en natuur vindt u op de betreffende site: Geheimen van Veldhoven

Uitleg overzichtskaart

Layarinformatie op je mobiele telefoon

In deze kaart ziet u gele stippen en lijnen. Deze geven u informatie over de Historische bebouwing en bouwkunst. Daarnaast ziet u verschillende iconen. Klik op een icoon op de kaart om informatie op te vragen. In de tekstballon ziet u een korte tekst. Onderin staat een link naar de bijbehorende wikipagina. U kunt hier op klikken om uitgebreide informatie te bekijken. De getoonde iconen kunt u ook terugzien in uw smartphone: de toepassing (app) Layar kent de Augmented Reality laag Erfgoedwiki. Zo kunt ook ter plekke van deze erfgoedwiki genieten!


Link naar Geheimen van Veldhoven

Op de website Geheimen van Veldhoven [1] wordt de cultuur en het historisch- en natuurlijk erfgoed van Veldhoven door de stichting Geheimen van Veldhoven gepresenteerd. Hier vindt u informatie in woord, beeld en geluid, naast verschillende wandel- en fietsroutes die voor zowel inwoners als bezoekers van Veldhoven interessant zijn.